Kastruller, Kantiner och professionell restaurang- och storköksutrustning

Restaurang- och storköksutrustning från Patina av hög kvalitet, för professionellt bruk. Kastruller-Kantiner.com har ett stort utbud av kokkärl/kastruller och kantiner, glas/porslin och restaurangutrustning med bra prisbild och snabba leveranser från vårt svenska lager.

Hos Kastruller-Kantiner.com väljer du bland ett stort utbud av kantiner med GN-standard, kokkärl i rostfritt och aluminium, restaurangglas och restaurangporslin. Här finns restaurangbestick, okrossbara serveringsglas/Glas 4-ever, bufféutrustning, diskutrustning, köksredskap, korgar...

Kastruller-Kantiner.com erbjuder Patinas restaurangutrustning samlat i en butik, med öppet dygnet runt, 24/7. Gör dina inköp i e-butiken i lugn och ro, när du har tid, och få din restaurangutrustning levererad direkt till din adress.

Patinas sortiment av professionell utrustning för restaurang- och storköksmarknaden är utvalt med hög kvalitet som kriterium, för att motsvara de tuffa krav som ställs vid daglig användning i professionella kök. Det världsomspännande Gastronorm-måttsystemet används givetvis i Patinas restaurangutrustning, för samstämmighet mellan olika sorters utrustning.

Möjligheterna att kunna komplettera sitt restaurangporslin, sina restaurangglas och restaurangbestick är viktiga, något som självklart gäller också för kantiner, kastruller och serveringsutrustning. Här kan du välja etablerade kvalitetsserier som står sig över tid, vilket på sikt innebär bättre ekonomi för restauranger eller storkök.

Inne i e-butiken Kastruller-Kantiner.com finns kategoritexter och köpguider för att lättare kunna orientera sig i vårt utbud. Läs och planera dina inköp med omsorg.

{{::gettext('Back to top')}}